Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ (και μια αποτίμηση της σεζόν που πέρασε)!



Το ΑΣΠΑΣΤΑ βάζει μαγιουδάκι, παίρνει πλαστική καρέκλα, οικογένεια και ταπεράκια και καρπούζι και φεύγει για παραλία ερημική! Κάνει κατάληψη και φωνάζει και παίζει ρακέτες και ταΐζει τα ψάρια με τα αποφάγια του και βάζει και τέρμα τον Βασιλάκη τον Καρρά και την Κατερινούλα τη Στανίση για να μερακλώσει και να καταλάβουν οι παρακείμενοι ότι δεν πρόκειται για καμιά σελίδα ξενέρωτη και κουλτούρα να φύγουμε!

Όσοι από εσάς φύγετε επίσης για διακοπές, μας πετύχετε πουθενά και μας αναγνωρίσετε απ' την παραπάνω περιγραφή, μη διστάσετε: πάρτε πέτρα και σημαδέψτε το κεφάλι, το σώμα, τα πόδια μας. Κυνηγήστε μας, κράξτε μας, αφήστε τα σκυλιά να μας κάνουν κομμάτια! Από εμάς έχετε το ελεύθερο. Αν τώρα δεν είμαστε εμείς (βρε λες να μην είμαστε;), δεν πειράζει, θα  έχετε κάνει μια καλή πράξη. Θα έχετε καθαρίσει την παραλία από μερικά ακόμη σκουπίδια της πόλης!!!

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΚΑΛΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΑΙΔΙΑ, τα ξαναλέμε Δευτέρα στις 20 του μήνα!! Ως τότε διαβάζετε το Trivia της Ημέρας, κοιτάτε για ενημερώσεις στις Στοιχηματικές Προτάσεις και ασχοληθείτε με θάλασσα και βιβλία και μουσική και έρωτες...


ΥΓ. Από τις 22 Αυγούστου 2011 -όταν και επιστρέψαμε απ' το περυσινό 20ήμερο κλείσιμο της σελίδας- δημοσιεύσαμε 684 κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο. Είχαμε σχεδόν καθημερινές προτάσεις στο Στοίχημα (περισσότερες από 1500!!) με ποσοστά σταθερά πάνω απ' το 50% στον ΟΠΑΠ, πάνω απ' το 60% στο Διαδίκτυο και κοντά στο 70% στα Μονά Αποδεκτά! Κάναμε τη στήλη Trivia της Ημέρας με παράξενα και περίεργα, χρήσιμα και άχρηστα γεγονότα και πληροφορίες, όπως και τη στήλη Το Άσπαστα Κοιτάει Πίσω με ρετρό βίντεο και ιστορίες του παρελθόντος απ' το χώρο του ποδοσφαίρου. Κάναμε αφιερώματα φωτογραφικά "παίζοντας" με το background της σελίδας και δίνοντας πληροφορίες για τις εικόνες που το κάλυπταν (νικητές Champions League, νικητές Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων)!.... Ελπίζουμε, την καινούρια σεζόν να παραμείνει η διάθεσή μας όμοια, να έχουμε νέες ιδέες και εσείς να μας διαβάζετε θεωρώντας μας ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στον κόσμο απ' την εποχή που ο Θεός έδωσε στον ΑΚΤΩΡ το διαγωνισμό για το χτίσιμο του παραδείσου! Πρόβατο, Πιγκουίνος, Χασάπης και Μπουμ-Μπουμ (αν δεν κάνει καμιά μαλακία και ξεχάσει να βάλει τους φακούς του ο μαυροντυμένος με τον κοσά) θα είναι εδώ και τη νέα αθλητική χρονιά με την έμπνευση καπαρωμένη στο συρτάρι του κομοδίνου τους! Αυτό ως υπόσχεση. Τη μόνη που μπορούμε να δώσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: