Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΧΤΕΣΙΝΩΝ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ!


  • Γκόου Αχέντ Ιγκλς-Καμπούρ: 1-1.   Γιατί το πρότεινα over: Ξεκίνησαν και οι δύο εντυπωσιακά το πρωτάθλημα. Ένα εντός έδωσαν οι "αετοί" που βγήκε over με 4 γκολ. Δύο εκτός η Καμπούρ που βγήκαν over επίσης. Πέρυσι το ματς μεταξύ τους σε αυτό το γήπεδο έληξε 4-1, ενώ και η προϊστορία τους λέει για 7 over στις τελευταίες 10 αναμετρήσεις τους όταν γηπεδούχος είναι η Γκόου Αχέντ Ιγκλς!
  • Παναθηναϊκός-Γιάννενα: 1-1.   Γιατί το πρότεινα 1: Δε νομίζω ότι χρειάζεται πολύ ανάλυση. Τα Γιάννενα όταν ξεκινάνε για την Αθήνα έχουν ήδη δυο γκολ στην τσέπη και μόλις φτάνουν μαζεύουν και τα υπόλοιπα. Ακόμη και ο χτεσινός (πάλι) άθλιος Παναθηναϊκός θα μπορούσε να κερδίσει αν στη θέση ενός εκ των επιθετικών του έπαιζα εγώ ή μια πέτρα. Ειδικά στη δεύτερη ευκαιρία του Πετρόπουλου χρειαζόταν απλά να βρει η μπάλα πάνω του για να καταλήξει γκολ. Αυτός την έστειλε άουτ!
  • Κολωνία-Κότμπους: 0-1.   Γιατί το πρότεινα 1: Ήξερα ότι η Κότμπους τουλάχιστον εντός έδρας ξεκίνησε τη χρονιά καταπληκτικά με 2/2 και καλές εμφανίσεις. Επίσης γνώριζα ότι η Κολωνία έκανε το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας της σε οποιαδήποτε κατηγορία έχει ποτέ αγωνιστεί με ένα βαθμό σε τρία ματς. Πόνταρα όμως στο ότι η Κότμπους εκτός αποδυναμώνεται (έχασε εύκολα απ' την Ίνγκολσταντ). Πόνταρα στη σκληρή κριτική του τύπου προς τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή των γηπεδούχων (όλοι μιλάνε για αλλαγή στόχων κι από άνοδο προσπάθεια σωτηρίας). Πόνταρα στο φιλότιμο αλλά και τη δεδομένη ποιότητα των ποδοσφαιριστών της. Πόνταρα στο ότι μια ήττα ίσως στείλει τον προπονητή της Στανισλάφσκι στην ανεργία. Πόνταρα κι έχασα.
  • Κάρμαρθεν-Αφάν Λίντο: 1-1.   Γιατί το πρότεινα 1: Η Κάρμαρθεν είναι μια ομάδα που σταθερά βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία της Ουαλικής Λίγκας. Η Αφάν Λίντο είναι μια επίσης μικρής δυναμικής ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία τα δύο τελευταία χρόνια. Φέτος στις δυο πρώτες αγωνιστικές η Κάρμαρθεν ξεκίνησε με δύο νίκες ενώ η Αφάν Λίντο με δύο ήττες. Ο μεταξύ τους αγώνας στην έδρα της φορμαρισμένης πρώτης ήταν η ευκαιρία για τους γηπεδούχους να κάνουν 9 τους βαθμούς τους και να φέρουν τους αντιπάλους τους σε δυσμενή θέση. Κέρδιζαν 1-0 και ισοφαρίστηκαν στο 90'!
  • Κρισιούμα-Μπραγκαντίνο: 3-2.   Γιατί το πρότεινα 1 με ασιατικό χάντικαπ -1: Η Κρισιούμα έχει την καλύτερη έδρα της κατηγορίας. Πλέον μετράει 11 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Έχει σημειώσει υπερδιπλάσια γκολ από όσα έχει δεχτεί. Είναι δεύτερη στη βαθμολογία. Η Μπραγκαντίνο είναι τρίτη απ' το τέλος, με κάκιστες επιδόσεις εκτός έδρας όπου συνήθως δεν σκοράρει. Το μόνο που δε λογάριασα ως σημαντικό ήταν η αλλαγή προπονητή μέσα στην εβδομάδα. Ίσως να έβγαλε απόψε περισσότερο πάθος θέλοντας οι ποδοσφαιριστές της να δείξουν ότι κάτι αξίζουν στον νέο κόουτς!
  • Μπαλιμένα-Λίσμπουρν: 2-0.   Το πρότεινα 1. Πολύ αδύναμη ομάδα φέτος όπως φαίνεται η Λίσμπουρν. 4 ήττες στις 4 πρώτες αγωνιστικές. Όσο χάνει θα την κοντράρω.
  • ΙΡ-Χάουκαρ: 0-2 (0-1 ημίχρονο).   Το πρότεινα 2 στο ημίχρονο. Η ΙΡ είναι άλλη μια ομάδα για κοντράρισμα. Ακόμη καλύτερα αν γίνεται αυτό στο ημίχρονο όπου είτε εντός, είτε εκτός είναι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Μάλλον ξεχνάει να μπει στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: