Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ!!!



Στο ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης το Σάββατο το βράδυ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ένα απ' τα καλύτερα φετινά του παιχνίδια. Σκόραρε με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, είχε δεύτερο φάουλ στο δοκάρι, είχε τετ α τετ στο δοκάρι, είχε ασίστ, έκανε εξαιρετικές ντρίπλες. Κάποιες φορές, κάτι βραδιές παίρνει όλο αυτόν τον εγωισμό του και τον εξυψώνει σε επίπεδο που επιβάλλει την αποδοχή του. Και προχτές, όπως είπαμε, ήταν ένα τέτοιο.


Ένας άλλος που είχε κέφια το ίδιο βράδυ ήταν ο Βραζιλιάνος διάβολος. Ο Νέυμαρ νίκησε σχεδόν μόνος του την Παλμέιρας καθώς σκόραρε δύο φορές, πήρε το πέναλτι του ενός γκολ του και ταυτόχρονα την αποβολή του αντιπάλου του. Σε κάποιες στιγμές μάλιστα απλά θύμισε γιατί όταν βλέπουμε όμορφες ντρίπλες, βραζιλιάνες χορεύτριες, καινούριες ταινίες του Γούντυ Άλλεν, φουρτουνιασμένες θάλασσες και κείμενα του Τομ Ρόμπινς πρέπει να κοιτάμε ψηλά και να ευχαριστούμε το Θεό που υπάρχουμε και τα χαιρόμαστε!

ΥΓ. Το ίδιο βράδυ κι ο Μέσι είχε τις δικές του ιδιαίτερες στιγμές στο ματς με την Μπιλμπάο, απλά θεωρώ ότι δεν ήταν στο σύνολο για πρώτο τραπέζι πίστα. Παρ' όλ' αυτά σκοράροντας έφτασε τα 950 γκολ μέσα στη χρονιά κι ως το τέλος του Δεκέμβρη θα βάλει τα δυνατά του να τα φτάσει 30.000. Με όσα μας δείχνει από αγώνα σε αγώνα μπορεί και να τα καταφέρει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: