Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ADDIO BARCELONA!!

Μάλλον αυτή η κατοχή μετράει περισσότερο...


Το να δίνεται η Μίλαν για νίκη στο γήπεδό της σε απόδοση 7,50 είναι απλά πρόκληση. Το να δίνεται η αντίπαλός της σε απόδοση 1,50, όποια κι αν είναι αυτή, ακόμη κι αν είναι επίλεκτοι εξωγήινοι υπεραθλητές αρτίστες της μπάλας, είναι γελοιότητα. Και το ποδόσφαιρο, το πραγματικό ποδόσφαιρο δε συγχωρεί τους γελοίους!... Η Μίλαν έχει μια φανέλα κι ένα ειδικό βάρος που θυμίζουν έναν ελέφαντα φορτωμένο με μπετονιέρες. Ασήκωτο για οποιονδήποτε στέκεται απέναντί της! Ακόμη και στα άσχημά της. Ακόμη και στα χειρότερά της! 

Σήμερα κέρδισε δίνοντας χώρο στην Μπαρτσελόνα, μπλοκάροντας τα ατού της και ποντάροντας στο ότι η αντίπαλός της δεν είχε προπονητή στον πάγκο. Με εύκολα τρικ ο Αλέγκρι πήρε το ματς και... σε κόντρα των Ελλήνων δημοσιογράφων και (όψιμων) οπαδών των Καταλανών πήρε και την πρόκριση. Γιατί; Δεν μπορεί να βάλει τρία στο Καμπ Νου; Ακόμη κι αυτό αμφισβητώ. Αλλά έστω ότι τα βάζει. Λέω ότι δεν μπορεί να μην φάει ένα (τουλάχιστον). Κρίμα γι' αυτή. Νωρίς εκτός διοργάνωσης. Εκτός και μία εκ των Μάντσεστερ-Ρεάλ άρα... Άρα, η Μπάγερν έχει την ευκαρία να κάνει ξανά δώρο το Τσάμπιονς Λιγκ σε κάποια δεύτερης ταχύτητας ομάδα.

Από εμένα; Στο καλό Μπαρτσελόνα. Δε θα μου λείψεις.


ΥΓ. Γράφω, εκτίθεμαι, αλλά εδώ είναι τα γραπτά, εδώ είμαι κι εγώ να παραδεχτώ πόσο χαζά και άσχετα διαβάζω τα ματς, τις ομάδες, τις χρονικές συγκυρίες! Δε θα χρειαστεί όμως να το κάνω. Επιμένω. Εκτός κι έχουμε πέναλτι και κόκκινη στο δεκάλεπτο. Τότε αλλάζουν όλα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μα τι κρίμα! Μεγάλη στενοχώρια!