Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΡΙΖΩ ΜΟΝΟΣ!!

Πες την αλήθεια: αυτή την καρατιά απ' τον Τσάκι Τσαν την είδες, έτσι;

Χτες βράδυ βλέποντας το ματς έκανα σχόλια στη σελίδα του Άσπαστα στο facebook! Έτσι για να μη μονολογώ. Φανατικός Ρεαλίστας μου βγήκε και άγχος και χολή και χαρά. Την επόμενη φορά ελάτε κι εσείς, είναι ωραία εκεί!

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα: "Ας δούμε μαζί τον αγώνα κάνοντας τα σχόλιά μας από εδώ! Κι ας ελπίσουμε οι ομάδες να έχουν όρεξη και να μη μας ετοιμάσουν μια τεραστίου μεγέθους σούπα!"

5ο λεπτό, δοκάρι του Κοεντράο: "Φτου σου κωλόμπαλα!...."

Περίπου στο 10ο λεπτό, η Ρεάλ επιτίθεται διαρκώς, η Μάντσεστερ διώχνει όπου να 'ναι: "Τα μεγάφωνα του γηπέδου παρακαλούν τους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ να μπουν στον αγωνιστικό χώρο!"

20ο λεπτό, γκολ της Μάντσεστερ: "Μια ζωή τα ίδια. Πατάει την αντίπαλο και στο τέλος αποκλείεται. Το περυσινό σενάριο με τη Μπάγερν επανέρχεται!"

Περίπου στο 25ο λεπτό, ακόμη δεν έχω χωνέψει το γκολ: "Χωρίς φάση. Η ομάδα που κάποτε γαμήθηκε με το Θεό κι από τότε διαχειρίζεται την κωλοφαρδία της!"

30ο λεπτό, ισοφάριση: "GOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!"

Λήξη ημιχρόνου: "Ίσως στο καλύτερο φετινό πρώτο ημίχρονό της η Ρεάλ είναι 1-1. Σε ανάλογη περίπτωση η... Μπαρτσελόνα θα ήταν 4-1. Αν δεν μπορείς να σκοτώσεις τον αντίπαλο όταν πρέπει θα το πληρώσεις. Και η Ρεάλ το πληρώνει 2 χρόνια τώρα!"

Λίγο πριν το 60ο λεπτό όταν ο Αρμπελόα ρίχνει μια ζεϊμπεκιά: "Αναρωτιέμαι ποια ομάδα στον κόσμο -συμπεριλαμβανομένων του Άρη και της ΑΕΚ- θα ήθελε τον Αρμπελόα στις τάξεις της! ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ;;;;;;;;;;;;;;"

Περίπου στο 85ο λεπτό, η Ρεάλ πιέζει αλλά δεν μπορεί να διασπάσει τους 8 εγκατεστημένους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ έξω απ' την περιοχή του Ντε Χέα: "Τα μπετόν αρμέ του Φέργκιουσον είναι σχολή. Οι άμυνες του Μουρίνιο είναι αντιποδόσφαιρο...."

Σχεδόν στη λήξη, ο Αρμπελόα κάνει ηλίθιο φάουλ κοντά στο κέντρο κλείνοντας την ομάδα του στην περιοχή της: "Εγώ αν είχα παιδί τον Αρμπελόα θα ψαχνόμουνα για στείρωση μην τυχόν και ξαναβγάλω κι άλλο τέτοιο!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: