Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΝΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕΣΙ!!

Και κάπου εδώ ρίχνει και μια ροχάλα...



Χαμός γίνεται στην Ισπανία τα τελευταία εικοσιτετράωρα κι αυτή τη φορά τα Μέσα δεν τα απασχολούν τα καμώματα του Ρονάλντο, του Ντι Μαρία, του Μουρίνιο ή όποιου άλλου εγωιστή και αλλοπρόσαλλου μέλους της Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή τη φορά είναι ο χαμηλών τόνων και γιος της Παναγίας Λιονέλ Μέσι που έχει όλα τα φώτα πάνω του για κακό σκοπό!

Τι εννοώ; Μέσα σε 24 ώρες βγήκε προς τα έξω ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Ρεάλ έφτυσε προς τον πάγκο της (το βίντεο και οι φωτογραφίες δεν ξεκαθαρίζουν κάτι τέτοιο) κι αμέσως μετά είχε φραστικό επεισόδιο με τον Αρμπελόα και τον Καράνκα. Ο πρώτος τον είχε νευριάσει γιατί στο ματς του έδωσε ένα χαστουκί "λίγο φιλικό-λίγό σκάσε κοντοστούπι" για αυτό και τον αποκάλεσε "χαζό". Θα μου πείτε "του κανε τα μούτρα κρέας"; Όχι, θα σας πω αλλά δεν είναι ο Μέσι ο άνθρωπος που πιστεύαμε ότι θα πήγαινε στο πάρκινγκ να ζητήσει το λόγο από κάποιον. Ο Καράνκα μάλιστα προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα όταν άκουσε τον Αργεντίνο να του ζητάει να σκάσει χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα "μαριονέτα του Μουρίνιο". Αυτό το τελευταίο είμαι σίγουρος ότι το άκουσε να το λέει κάποιος άλλος, γιατί ο μπόμπιρας Μέσι αποκλείεται να το σκέφτηκε από μόνος του!

Όπως και να 'χει, μια κακή εμφάνιση δική του και μια-δυο μικροπροκλήσεις, έβγαλαν προς τα έξω έναν Μέσι που δεν γνωρίζαμε. Κι ο Ρονάλντο κάπου στην άκρη της εικόνας γελάει και χαίρεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια: