Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΑ!!!



Ο Ιωάννης Μελισσανίδης είναι ο αθλητής που έβγαλε την Ελλάδα από την 90χρονη αφάνεια της γυμναστικής. Χάρη στην εξαιρετική του εμφάνιση κατέκτησε στους Ολυμπιακούς της Ατλάντα το χρυσό μετάλλιο στις ασκήσεις εδάφους, το πρώτο για τη χώρα μας από το 1906 (στη γυμναστική). Δυο χρόνια αργότερα επίσης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Κάπου εκεί άρχισαν οι τραυματισμοί και ο Ιωάννης είπε να το ρίξει στη μισιρλού.
Τι εννοώ; Το 2004 στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, τιμητικά ο Μελισσανίδης παρέλασε ως λαμπαδηδρόμος. Παρέλασε — τρόπος του λέγειν. Πήρε το δαυλό στο χέρι κι άρχισε να στριφογυρνάει σαν αλαφιασμένη σβούρα και να χαιρετάει τον κόσμο, τα πλατάνια, τους γονείς του, το αβέβαιο μέλλον του και το ένδοξο παρελθόν του. Με αυτόν τον χοροπηδηχτό και πολλαπλό χαιρετισμό έκανε το κομμάτι του μπροστά σε κοντά 1 δις ανθρώπους. Μάγκας. Του βγάζω το καπέλο.
Περί Χαιρετισμών ο λόγος στο άρθρο αυτής της βδομάδας. Από την ποίηση αυτών της Χριστιανικής εκκλησίας στους χαιρετισμούς του Μελισσανίδη, του Κατίδη και των φιλάθλων της Μάντσεστερ στην επιστροφή του Ρονάλντο στο Ολντ Τράφορντ! Διάβασε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: