Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΠΑΣΤΗ!

(Η μαμάκα!)


Καλημέρα. Δυο μέρες ακόμη ξεσαλώστε ανθρωπάκια, φάτε τον αγλέουρα, κάνετε σεξ ασταμάτητα, χωρίς ντροπή, χωρίς ενοχές, απόκριες είναι όλα συγχωρούνται, αλλά από Δευτέρα... τέλος! Σαρακοστή, νηστεία και προσευχή! Και προετοιμασία για την ετήσια γενοκτονία μου! Πού θα πάει; Δε θα 'ρθουν τ' αδέρφια μου οι εξωγήινοι; Εκεί να δείτε σούβλες που έχουμε να στήσουμε με ανθρωπάκια άπαχα και χαμηλοχοληστερινούχα!

Δύο στα τρία χτες με τις αποδόσεις που πέρασαν να είναι το 2,20 τις Μπούρσασπορ και το 2,80 της Ουνιβερσιτάριο. Χάθηκε το 1,80 στα 2-3 γκολ της Ατλέτικο και παραδέχομαι ότι έκανα λάθος. Το ματς ήταν προφανές over, αλλά εν τέλει και άσος όπως έγραψα. Παρ' όλ' αυτά το ματς χάθηκε γιατί ως το 6' ήταν 1-1 με δυο αυτογκόλ, γιατί έγινε 1-2 στο 52' και στο 61' η Σαντατέρ έμεινε με δέκα παίχτες, γιατί η Ατλέτικο τα παράτησε σίγουρη για την πρόκριση και στο 90' και το 92' το ματς πήγε στο 3-2! Αθάνατη Ατλέτικο, μόνο εσύ! Δέκα λεπτά αγώνα να είχε ακόμη θα έβρισκε και τρόπο να αποκλειστεί!
Πλήρης  στοίχιση
Πάμε στα σημερινά που έχω βρει κάτι ματσάκια σούπερ-ντούπερ! Τετράδα άσπαστη: Κέρκυρα διπλό (μόνο μην είναι σκατά το γήπεδο), Μπίλεφελντ διπλό (ξαναβρήκε τη φόρμα της ενώ η Άλεν πήρε τριποντάκι στον Λίνεν, της φτάνει για να πέσει αξιοπρεπώς), Σαν Πάουλι over (έχει βάλει γκολ στα χοντρά, στα λιμά θα κολήσει;), Μίλαν άσος (φτάνει το σερί αρνητικών αποτελεσμάτων).

Δυο άλλες καλές επιλογές είναι ο άσος της Ανκόνας και το Χι στο Πάκος Φερέιρα-Σπόρτινγκ.

ΥΓ. Ένας μεγαλόσωμος μαύρος κι ένας κοκκαλιάρης λευκός είναι στη φυλακή. Ο μεγαλώσομος μαύρος λέει στον κοκκαλιάρη λευκό "Ποιον θέλεις να κάνεις απόψε; Τον μπαμπάκα ή τη μαμάκα;" και ο κοκκαλιάρης λευκός λέει "Εεε... θέλω να κάνω τον μπαμπάκα" και ο μεγαλόσωμος μαύρος λέει "Εντάξει, λοιπόν, έλα εδώ και ρούφα τον πούτσο της μαμάκας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: