Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΚΑΡΤΣΩΝΑ

(Ο Αττίλιο απ' το Μπρέντφορντ έχει ήδη πάρει θέση στην εξέδρα των φαντικών δίνοντας το σύνθημα της νίκης! Δίπλα του ο Τζον Σμιθ έτοιμος να φωνάξει το πρώτο σύνθημα!)


Καλημέρα παιδιά! Γεια χαρά! Όλα καλά; Πού θα πάτε τριήμερο; Ακούσατε για τη σχέση που έχει η τριβή των τεκτονικών πλακών με τον ερεθισμό του Τζον Τέρρυ; Μάθατε για την επιβεβαίωση τη Λακανικής θεωρίας (με ζει η απώλεια) στην ψυχοσύνθεση του Μπάμπη Τεννέ; Σας είπαν για την αδυναμία πρόκλησης ενδιαφέροντος στους παίχτες της Σαν Πάουλι ακόμη κι αν τους βουτήξουν σε μια δεξαμενή άζωτο; Τι σας λέω και σας καθυστερώ;Γιατί δεν πάω στις καταπληκτικές μου προτάσεις να βγάλουμε όλοι λεφτα; Καλά ντε! Απλά να πω ότι χτες παρ' ότι δεν πέρασε η πρόταση σε δελτίο, πέρασαν 4 στις 6 προτάσεις με κορυφαία το πορτογαλικό Χι! Not bad.

Πεντάδα άσπαστη: Τσέλσι over (και χάντικαπ 2 γκολ για το ίντερνετ), Βέρντερ over (και over 4.5 για το ίντερνετ), Λίντς διπλό (για να ξεχρεώσει και τις μπουνιές του Καρλάιλ), Μπρέντφορντ άσος (α, ρε Γουίκομ, πού σε πονεί και πού σε σφάζει), Μονάρκας άσος (καλή ως τώρα η Άτλας, αλλά έχει πιάσει ταβάνι).

Εξάδα με ζητούμενα 4,5,6: Σουόνσι Χι (δυο ομαδάρες που μπορούν να πάνε το ματς ως 1-1), Στουργάρδη Χι (και μάλιστα 2ημίχρονο-Χι τελικό), Μπέρμιγχαμ διπλό (παίζει πλήρης απέναντι στη Ντέρμπι που βαρέθηκαν κι οι Ιουδαίοι να τη βλέπουν να κάνει θαύματα!), Νότιγχαμ διπλό (επιστροφή στις νίκες), Μαρσέιγ διπλό (κάνει έδρα το πριγκιπάτο), Σαμπντόρια Χι (πλέον δεν αγαπιούνται πολύ, θα σκοτωθούν για τη νίκη και θα πάρουν ό,τι παίρνει η Νίκη Κάρτσωνα).

Ολοστρόγγυλα σημεία: Μπόχουμ Χι, Λέστερ άσος, Μπρέντφορντ άσος στο ημίχρονο, Μπρέσια άσος, Παλέρμο διπλό, Μπιλμπάο διπλό, Ίντιος Χουάρες διπλό.

Σκορ: Μπάγερν 5-2, Αννόβερο 2-5. Και μαζί και μόνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: