Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑ ΑΠΟΨΕ..


(Μπαμπά, έχει λίγο χιόνι η τηλεόραση..)


Καλησπέρα ελληνοφρενείς και μη. Ο Παοκ χτες τα 'δωσε όλα. Πάλεψε, προσπάθησε αλλά ήταν λίγο πιο κοντά τα ποδάρια του από ότι απαιτούσαν οι περιστάσεις για να περπατήσει παρακάτω. Κρίμα γιατί η εμφάνιση του ήταν αντάξια εκείνης στο Χάιμπουρι πάλαι ποτέ. Θα επιμείνω: ο Χάβος προσπαθεί, οι ποδοσφαιριστές είναι λίγοι (ευθύνη φτωχής και με λάθη φέτος διοίκησης). Ο Ίβιτς συνέχισε να αυτό που κάνει όλη τη χρονιά: αδυνατεί. Αδυνατεί να πασάρει, να πλασάρει, να μαρκάρει. Θέλει αλλά δεν μπορεί, δεν αντέχει άλλο. Είναι σε ένα σημείο που μια ομάδα μπορεί να εκμεταλλευτεί ένα ποιοτικό τριαντάλεπτο που μπορεί να της δώσει, όχι σε ένα σημείο που μια ομάδα θα στηρίζει πάνω του την δημιουργική της λειτουργία. Και βέβαια ο Σέρβος δεν είναι ο μόνος. Απλά ο Σνάουτσνερ ας πούμε, δε το 'χε και δεν το 'χει για να το δώσει. Είναι άλλη περίπτωση...

Στο Τσάμπιονς χτες η Ρεάλ έπαιξε με τη φωτιά αλλά δεν κάηκε. Πάντως, εξαιρουμένου ενός τετάρτου στο β' ημίχρονο είδαμε ξανά ένα καταπληκτικό ματς, γρήγορο, με φάσεις, απρόβλεπτο. Όπως οφείλει να είναι το ποδόσφαιρο στο κορυφαίο του επίπεδο. Ευελπιστώ Ίντερ και Μπάγερν να μας δώσουν το ίδιο απόψε. Οι προπονητές τους εξάλλου το εγγυώνται.

Στο στοίχημα παίζω over 3,5 το ματς στο Μιλάνο (κι ο άσος όμορφος και σε απόδοση που ξεπερνάει το 2,30) και Χι (και under) το ματς στη Μασσαλία..

Δεν υπάρχουν σχόλια: