Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΜΠΙΣΙΩΝ


(Ίσως αν δεν τον είχε απολύσει ο Πηλαδάκης κι ο ίδιος να μην είχε αλλάξει επάγγελμα και η Λάρισα να μην είχε πέσει..)


Καλησπέρα. Η Λάρισα χτες υπέγραψε το πιστοποιητικό θανάτου της. Η ίδια. Απ' τη μέρα που στον πάγκο της κάθισε ο Κωστένογλου είναι πιο σοβαρή, δυσκολοκατάβλητη αλλά και ανίκανη να κερδίσει. Κι αυτό δεν οφείλεται στον συμπαθητικό θεόπνευστο προπονητή αλλά στο άθλιο έμψυχο δυναμικό της. Ίσως και να της κάνει καλό ο υποβιβασμός. Ίσως και να ανοίξει τα μάτια της διοίκησης να στραφεί σε δικά της παιδιά, σε νέους Έλληνες. Ο υποβιβασμός της ωστόσο μόνο κακό θα κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μια ομάδα με τέτοιο γήπεδο και τόσο κόσμο είναι άσχημο να βολοδέρνει στα αλώνια της (τρομάρα της) football league!!! Στο παγκρήτιο είδαμε ματσάρα από αυτές που μόνο η ΑΕΚ μας προσφέρει. Όσα πάνε, όσα έρθουν κι όσα αρπάξει η εντερική μας απόφυση. Όμορφο να παρακολουθείς την ΑΕΚ. Όπως όμορφο και να παρακολουθείς τη Βέρντερ. Αρκεί να μην είσαι φίλαθλός τους.. Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ συνέχισε την κατηφόρα του έχοντας κάνει τη μικρή παρένθεση (από άποψη εμφάνισης και όχι αποτελέσματος) της Ρωσίας. Κι η ΑΕΚ περιμένει. Και τα play off έρχονται. Κι η ομάδα έχει κλατάρει. Και φως στο τούνελ δεν υπάρχει. Κι είναι και άσχημος καιρός. Και ψόφησε κι η γίδα...

Στοιχηματικά οι καλές τελευταίες προβλέψεις που είχαν όμως μια μικρή παραφωνία ήρθαν χτες να δικαιώσουν τις προσδοκίες που δημιουργούσαν. Πέρασε πανεύκολα η τριάδα μας με απόδοση 5.00 στον ΟΠΑΠ, αρκετά μεγαλύτερη διαδυκτιακά. Ακόμη και το τριάρι στην απόδοση του Γιορέντε ήταν γλυκό για ρεφάρισμα άλλων κακών πονταρισμάτων του Σαββατοκύριακου.

Για σήμερα παίζω μια τετράδα με ζητούμενα 3,4: Μπεσίκτας διπλό παρ' ότι σέρνεται τον τελευταίο καιρό, Νάπολι διπλό με συναίσθημα, Χι και τα δύο αργεντίνικα και λόγω φόρμας και συνθηκών αλλά και λόγω παράδοσης.

Κοιτάζω την προϊστορία των δύο αργεντίνικων ματς που έχει απόψε και μπαίνω στον πειρασμό να ρίξω ένα σύστημα με σκορ 2-2 και 1-1. Οχτώ στήλες, ζητάμε δυάδες και μονά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: