Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ


(Άλλαξε την πόλη ο Μπουτάρης...)


Χαιρετώ. Ο Παναθηναϊκός προσπαθώντας να χάσει κάθε δίκιο που κέρδισε με τη σφαγή της προηγούμενης αγωνιστικής ήρθε 1-1 χθες με τον Ατρόμητο παίζοντας άθλια, χωρίς φάση σε όλο το δεύτερο ημίχρονο και κυρίως με το γύρο του θριάμβου κερδίζοντας τον τίτλο του βασιλιά καρνάβαλου. Φίλαθλοι και ομάδα ασόβαρη κάνει την υπόλοιπη (πλην αξιοθρήνητων γαύρων) Ελλάδα να σιχαίνεται που υπάρχουν και οι δύο. Κρίμα γιατί με καλή διαγωγή και συμπεριφορά ως το τέλος του πρωταθλήματος θα μπορούσαν οι πράσινοι να κάνουν τους υπόλοιπους να τους κοιτάξουν λίγο διαφορετικά με ένα "βρε λες;" να περιφέρεται στα χείλη τους... Όσο για τον Γκοβού, μπράβο. Ξύπνησε στο τέλος Φλεβάρη. Καλός ως επιθετικός, καλός και ως τερματοφύλακας.

Στην Ευρώπη η Ρεάλ έπαιξε για 90 λεπτά τη Λα Κορούνια μέσα στη μικρή της περιοχή (χωρίς υπερβολή -δείτε το β' ημίχρονο) και δεν κέρδισε. Ο Μουρίνιο ουρλιάζει γιατί έπαιξε Σάββατο ενώ είχε παίξει και μεσοβδόμαδα, αλλά τα κόζια στην Ισπανία τα έχει Μπαρτσελόνα, δε γίνεται τίποτα. Στη Γερμανία η Ντόρτμουντ έδειξε αφεντικό απέναντι στην (και) κουρασμένη Μπάγερν. Ήδη η κίτρινοι θεωρούνται πρωταθλητές. Στην Ιταλία ο ξεπεσμός της Γιουβέντους συνεχίζεται. Τα Μαλεζανάκια της Μπολόνια έκαναν πάρτυ.

Στοιχηματικά δεν ήταν άσχημη η μέρα παρ' ότι ως παρολί δεν ευτυχήσαμε να δικαιωθούμε. Ως άνθρωποι δεν έχουμε δικαιωθεί ποτέ (ένα πράμα με τον Παναθηναϊκό). Πέρασε το μονό αποδεκτό με το αναμενόμενο Χι του Ηρακλή στο 92 για να μην μπορεί να γίνει κάτι από εκεί κι έπειτα. Η τετράδα μας έσπασε απ' τα λίγα γκολ στην Κολωνία. Κρίμα. Σύνολο των δελτίων μας 6/9.

Πάμε στα σημερινά. Τριάδα άσπαστη: Παλέρμο over, Ίντερ διπλό, Λιλ-Λυών goal-goal.

Σημεία: Λίβερπουλ διπλό (γκολ ο Σουάρες), Άιντραχτ άσος (γκολ ο Γκέκας), Μπιλμπάο άσος (γκολ ο Γιορέντε).

Δεν υπάρχουν σχόλια: