Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΧΟΥ;


(Το κλου: "Είσοδος Ελεύθερη"...)


Τις Κυριακάτικες ευχές μου για πατίνια στις πλατείες και συναντήσεις με παρέες που δε μισείτε... Εγώ φρόντισα από χτες για το σημερινό σας χαμόγελο. Πρόταση με απόδοση 7,00 ήταν η τετράδα μου χτες. Πρόταση που πέρασε πανηγυρικά. Αν πάλι η Βέρντερ δεν ισοφαριζόταν στην τελευταία φάση του ματς (τι πρωτότυπο για αυτή την ομάδα ε;), στο 92:40, τότε θα μιλούσαμε για τους καινούριους εκατομμυριούχους που γέννησε η σελίδα μας εν μία νυκτί!

Ο Παναθηναϊκός έσπασε ένα καλό σερί του Ηρακλή. Αναμενόμενα. Αναμενόμενα εύκολα μάλιστα. Με το Σισέ αυτή τη φορά δημιουργό και τον ελλιπέστατο Ηρακλή να στέκεται αξιοπρεπώς, να ισοφαρίζει, να απειλεί την πελαγοδρομούσα άμυνα των πρασίνων. Ο Παράσχος κάνει καλή δουλειά, φαίνεται στην εικόνα της ομάδας του κι εν τέλει ίσως και να ήταν ο προπονητής που έψαχνε κάτι χρόνια τώρα η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αλλά και ανάποδα ίσως και να ήταν η ομάδα που έψαχνε κάτι αιώνες τώρα ο Μακεδόνας τεχνικός. Ο Μαρίνος, ίσως ο χειρότερος νέος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί στους Πράσινους απ' την εποχή του Δοντά, έκανε για ακόμη μια φορά αισθητή την παρουσία του με το τρέξιμο αγριοκάτσικου και τη φάτσα πεταλούδας που έχει.. Δε θέλω να τελειώσει ποτέ αυτή η χρονιά για να μην πάψω να βλέπω αυτό το "τζούγκου-τζούγκου" του ελληνικού ποδοσφαίρου...

Πρόταση για σήμερα άσπαστης δυάδας: Κάλιαρι-Ουντινέζε over, Γιούνγκ Μπόυς διπλό.

Τριάδα: Μάιντζ-Λεβερκούζεν over, ΑΕΚ-Καβάλα over, Βιγιαρεάλ άσος στο ημίχρονο.

Εξάδα με ζητούμενα 4,5,6: Κιέβο-Φιορεντίνα Χι, Λέτσε-Μπολόνια Χι, Κάλιαρι-Ουντινέζε 4-6 γκολ, Μάιντζ-Λεβερκούζεν 4-6 γκολ, Αούστρια-Ραπίντ Χι, Πάρμα-Νάπολι Χι.

Σημεία με καλή τύχη: Ουντινέζε διπλό, ΑΕΚ-Καβάλα goal-goal, Σαν Πάουλι-Στουτγάρδη άσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: