Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΚΛΕΙΔΙ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ..


(-Έλα μαμά, θα κοιμηθώ στη Μαρία απόψε. Ναι, έχει χώρο, κάπου θα με βάλει...)


Τα απογεύματα της Δευτέρας κλαίνε για ελληνικό καφέ. Στέκουν στην άκρη του μπαλκονιού και ακροκοιτάν το ροζ στον Όλυμπο πίσω απ' τη θάλασσα...

Πίσω μας έμεινε ένα ακόμη Σαββατοκύριακο. Ο ΠΑΟΚ με ψυχή βγαλμένη από μνήμες αγώνων του προέδρου του γύρισε το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό και τώρα είναι αυτός καβάλα στο άλογο των play off. Εκεί με μια καλή μίνι-προετοιμασία και δίχως τραυματισμούς μπορεί και φέτος να αφήσει πίσω του τον αλλοπρόσαλλο Παναθηναϊκό. Αν και όλα έχω την εντύπωση θα κριθούν απ' τα κέφια του Σκόκο... Ο γαύρος συνεχίζει άθλιος όπως υπήρξε σε όλο το πρωτάθλημα. Η πιο μεγάλη αδικία βέβαια πάει να γίνει στην ουρά της βαθμολογίας. Εκεί που η Λάρισα το παλεύει... αλλά έχει πέσει και βάσει προγράμματος πρώτο φαβορί για την τρίτη θέση της βούτας γίνεται ο Ατρόμητος! Ποιος; Αυτός που σε κάθε ματς ως σήμερα προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο πέρα και έξω από την οποιαδήποτε σκοπιμότητα. Θέλω να ελπίζω πως ο Θεός θα σταθεί καλός μαζί του και θα του χαμογελάσει όπου χρειαστεί την τύχη.. Δώνη, το ξέρεις εγώ με εσένα είμαι, αλλά αυτά θα τα πούμε αύριο..

Στο στοίχημα συνεχίζουμε τις καλές προτάσεις και το όμορφο φεγγάρι. Πέρασε η δυάδα με απόδοση 3,00. Μόνο αυτό αλλά αρκετό για να πληρώσουμε ένα-δυο λογαριασμούς ληγμένους καιρό τώρα.

Σήμερα παίζω goal-goal το Οντένσε-Λίνγκμπι, 2-3 γκολ το Λε Μαν-Νιμ και διπλό τη Χέρτα στο ντέρμπι κορυφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: