Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ!



Εντάξει, τώρα δε θέλω να γράψω τίποτα. Αν γινόταν θα 'θελα να ηχογραφήσω το γέλιο μου βλέποντας αυτό το βιντεάκι και να το ανεβάσω. Κάθομαι με τον Πιγκουΐνο και βλέπουμε ξανά και ξανά αυτόν τον τυπά που νομίζει είναι διαιτητής. Ο άνθρωπος δεν παίζεται. Κάνει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει απ' όταν το ποδόσφαιρο παιζόταν στις γειτονιές του Brighton και όλοι ήταν μια χαρούμενη οικογένεια με τη μπάλα τους, τη μπυρίτσα τους και τα ταπεράκια με τα κεφτεδάκια.

Κι όμως το ματς είναι επίσημο φιλικό της Φιφα. Η Αργεντινή αντιμετωπίζει τη Νιγηρία (εδώ τα γκολ του ματς που έληξε 3-1)κι ο φοβερός και τρομερός ρέφερι κουβαλάει μαζί του την ψηφιακή φωτογραφική του. Πριν την έναρξη του ματς την προτείνει δυο φορές στον Μέσι για να του δείξει ότι θέλει να φωτογραφηθούν. Ο Αργεντίνος βέβαια, διατηρώντας τη σοβαρότητά του και κρατώντας τα προσχήματα δε θα το κάνει (γυρνάει μάλιστα το κεφάλι του απ' την άλλη πλευρά κάνοντας ότι δεν είδε). Τι να πω; Σπάνια βλέπεις από κοντά τον καλύτερο ποδοσφαιριστή των ημερών μας, αλλά όταν πρόκειται να σφυρίξεις αργότερα το ματς που αυτός θα παίζει οφείλεις να κρατάς την ψυχραιμία σου και να μην χοροπηδάς από χαρά όπως ο Μελισσανίδης στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας. (εδώ από τη La Stampa)


ΥΓ. Ναι, είμαι στην Ανταρκτική. Ναι, έφτασε το πτηνό μας κολυμπώντας και το περίμενα με ζεστές κουβέρτες, τσάι και τον υπολογιστή στο YouTube για να δει το βιντεάκι. Και ναι του έκανα νέο συμβόλαιο για το aspasta. Οι επιτύχιες του με ανάγκασαν!

3 σχόλια:

Piguinos είπε...

Πρόεδρε..βασίσου πάνω μου.

Ανώνυμος είπε...

Ο Piguinos είναι η καλύτερή σας μεταγραφή.

Aspasta είπε...

Ο Πιγκουΐνος καλά θα κάνει να αρχίσει να διαβάζει για το Τσάμπιονς Λιγκ γιατί εκείνη τη λευκή αρκούδα που λέγαμε χτες θα του τη στείλω δωράκι στο ιγκλού του!