Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠ' ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο ΡΙΕΡΑ; ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΥΤΟΣ!



Το έκανε ο Ριέρα την Κυριακή, το χαρήκαμε, το είδαμε και το ξανάδαμε. Μπαίνουν κι αλλού ωστόσο τέτοια γκολ. Κι έχει κι εκεί μικρές όμορφες ιστοριούλες να ασχοληθείς. 

Εδώ πρόκειται για το πρωτάθλημα της Β' Ιρλανδίας. Το ματς είναι ανάμεσα στην Coleraine και την Portadown. Οι γηπεδούχοι κερδίζουν φάουλ πριν τη σέντρα. Ο ποδοσφαιριστής Johny Black (εγώ να θεωρήσω σύμπτωση την ομοιότητα του ονόματός του με τον Joe Black;) παίρνει λίγα μέτρα φόρα για να το εκτελέσει με πάσα. Βλέπει τον τερματοφύλακα να βόσκει το κοπάδι του κάτι χιλιόμετρα μακριά απ' το τέρμα κι αποφασίζει να το κάνει απευθείας. Γυρνάει και το λέει στον πάγκο (προσέξτε στην αρχή του βίντεο!), εκτελεί σίγουρος και σκοράρει... Ανοίγει τα χέρια και ζητάει την αποθέωση. Δεν του αξίζει; Του αξίζει λέω εγώ. Για την ιστορία το ματς έληξε 4-3 υπέρ των γηπεδούχων!


ΥΓ. Η Εθνική μας χτες δεν έπαιξε όπως στο Ισραήλ. Για την ακρίβεια έπαιξε ακριβώς αντίθετα απ' ότι στο Ισραήλ. Κι όμως, σε ένα απ' τα χειρότερα παιχνίδια της επί Σάντος πάλι δεν έχασε. Το άστρο και η φιλοσοφία του Ρεχάγκελ λάμπουν ακόμη (κι ο Σάντος το συντηρεί και το βελτιώνει). Δεν τα παράτησε, πίεσε, ισοφάρισε και τώρα παίζει το match-point σε ένα μήνα με τους Κροάτες. Εκεί θα χρειαστεί να είναι πολύ-πολύ καλύτερη για να έχει τύχη. Ως τότε όμως υπάρχει καιρός. Τουλάχιστον να έχουν οι ποδοσφαιριστές μας μερικά παιχνίδια στα πόδια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: