Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ!





Για αρχή εύχομαι να μπορείτε όλοι να δείτε το βίντεο που ανέβασα. Δεν το έκανα απ' το YouTube γιατί οτιδήποτε κυκλοφορεί απ' την Αγγλία, λόγω δικαιωμάτων, κατεβαίνει μέσα στην επόμενη ώρα, οπότε δε θα είχε κανένα νόημα να το προσπαθήσω.

Είναι ο φοβερός και τρομερός αμυντικός της Μπράιτον Lewis Dunk ο οποίος χτες απέναντι στη Λίβερπουλ για το Κύπελλο Αγγλίας σημείωσε ένα απ' τα τρία αυτογκόλ του ματς (ρεκόρ για τη διοργάνωση). Η μπαλιά έγινε απ' τον Σουάρες απ' το πλάι και πέρασε πάνω απ' τον τερματοφύλακα. Για καλή του τύχη πίσω του βρισκόταν αμυντικός. Ο Λούις που λέγαμε. Έκανε εξαιρετικό κοντρόλ με το στήθος και θέλησε να προχωρήσει στην επίδειξη ικανοτήτων με δεύτερο κοντρόλ με το γόνατο. Ε, έβαλε το πόδι του σαν κούτσουρο κι έστειλε τη μπάλα με τηλεγράφημα προς τα δίχτυα της ομάδας του.  Η προσπάθειά του να αποτρέψει το μοιραίο στάθηκε μάταιη καθώς ο επόπτης είδε τη μπάλα που πέρασε ολόκληρη τη γραμμή!

Εγώ το έχω ξαναγράψει: κάθονται τα χαζά των μικρών ομάδων και βλέπουν τον Μέσι και κάνα-δύο άλλους με παρόμοιες ικανότητες και νομίζουν μπορούν να τα κάνουν κι αυτοί. Και για κακοί τύχη των ομάδων τους τα δοκιμάζουν. Με τα ανάλογα αποτελέσματα βεβαίως...

Δεν υπάρχουν σχόλια: