Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

MESSI-RONALDO: ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ!

Κι αυτή για το γκολ που έβαλα με την πλάτη...



Το Σάββατο το βράδυ, όταν έληξε το ματς της Ρεάλ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε 28 γκολ ενώ ο Μέσι 23. Φαντάζομαι μέσα του ο Πορτογάλος θα σκέφτηκε: "Ουφ! Του ξέφυγα!"... Το επόμενο βράδυ ο Αργεντίνος έβαλε 4 γκολ απέναντι στη Βαλένθια και τον πλησίασε στο ένα. 28-27 πλεόν σε 23 συμμετοχές για τον καθένα. Αυτό που κάνουν και οι δύο φέτος είναι καταπληκτικό κι όπως φαίνεται πάνε να δημιουργήσουν ένα ρεκόρ που θα μείνει ακατάρριπτο για χρόνια. 

Η μόνη διαφορά τους όσον αφορά τις εκτελεστικές τους ικανότητες έχει να κάνει με το χαρακτήρα τους. Ο ένας σκοράρει και μετά φωτογραφίζεται μόνος του για να καμαρώσει το χρυσελεφάντινο κορμί που του έδωσε ο Θεός και η γυμναστική. Ο άλλος σκοράρει και νευριάζοντας που κάποιος έχει βάλει έστω ένα περισσότερο πάει και ξεσπάει στο pro και στα playmobile που έχει ακόμη στο δωμάτιό του.... Δύσκολο να είσαι ξεχωριστός, λέω εγώ. Τα κόμπλεξ και η πίεση βγαίνουν σε όλους διαφορετικά. Το θέμα είναι πόσο επιμελώς τα κρύβεις..

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμένα 24+4 μου κάνουν 28 πάντως...

Aspasta είπε...

Εσύ έμαθες μαθηματικά με την παλιά σχολή! 23 εννοώ όταν λέω 24! Κόλπο ήταν για να δω αν με διαβάζεις με προσοχη! Το πέρασες με επιτυχία οπότε το διορθώνω τώρα...

Piguinos είπε...

Έχεις πλάκα πρόβατο.