Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΓΚΟΛ, ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΣ, ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ!!!




Το ματς της Σπαρτάκ Μόσχας με τη Ζενίτ έληξε 3-2 υπέρ της πρώτης. Το περίεργο του αγώνα όμως έγινε στο γκολ της ισοφάρισης σε 2-2 από τη Σπαρτάκ. Ο σκόρερ της Εμανουέλ Εμινίκε ξεκίνησε τον πανηγυρισμό του και ο διαιτητής τον απέβαλε άμεσα! Το ερώτημα είναι γιατί;

Τα ελληνικά site που βρίσκω την είδηση, επικαλούμενα ξένα ΜΜΕ αναφέρουν ότι κάτι είπε στο διαιτητή και για αυτό ήρθε η κόκκινη κάρτα. Νομίζω ωστόσο ότι καλό είναι όσοι γράφουν αρλούμπες να βλέπουν πρώτα το βίντεο για να έχουν κι ένα λόγο να τις δικαιολογήσουν. Κι όπως φαίνεται πολλοί τις γράφουν. Στο 0:37 του βίντεο ο διάλογος και οι χειρονομίες του διαιτητή με τους ποδοσφαιριστές είναι παραπάνω από εύγλωττος!

Ρωτώντας τον γιατί ο Καπιόκα των γηπεδούχων του δείχει ότι πανηγύρισε χτυπώντας την παλάμη του στο χέρι. Ο διαιτητής διαφωνεί και του δείχνει ότι ήταν σαν να κάρφωσε ένεση στο μπράτσο του!!! Η αποβολή ήρθε γιατί ο ρέφερι θεώρησε ότι ο ποδοσφαιριστής της Σπάρτακ προέτρεπε στη χρήση ναρκωτικών. Κάτι σαν "τι γκολ βάζω ο πούστης, θα μας ρίξω στις ενέσεις"!!!... Δεν είναι πρωτόγνωρο, ούτε παράξενο. Ας θυμηθούμε την κίνηση του Φάουλερ με τη γραμμή που προσποιήθηκε ότι ρούφηξε και την τιμωρία του που είχε ακολουθήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: