Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΖΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!!




Δεν έχω παράπονο! Το κορίτσι μου είναι ευχή. Ανήκει σε εκείνη τη μικρή κατηγορία κοριτσιών που μπορεί να σε διορθώσει για το οφσάιντ που χτυπιέσαι ότι αδίκως δόθηκε, είναι ικανή να προβλέψει το σκορ ενός ημιτελικού Τσάμπιονς Λιγκ και να το έχει παίξει κιόλας κόντρα σε κάθε λογική, μπορεί να πιάσει κουβέντα στο γήπεδο της Μπρέντφορντ με τον έφορο της ομάδας για την κακή τακτική που ακολούθησε ο προπονητής στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Τσάρλτον!

Τώρα τελευταία ωστόσο άρχισε να κάνει νερά και να θυμίζει την Άννα Καραμανλή κάτι Κυριακές με πανσέληνο. Προχτές το βράδυ έκανε ότι και η μισή Ευρώπη αδυνατώντας να πρωτοτυπήσει: στον ημιτελικό της Ισπανίας με την Πορτογαλία την πήρε ο ύπνος βρίζοντας σε κάθε ισπανική διάλεκτο που ήξερε (τις είχε μάθει μικρή που την είχαν κλέψει κάτι τσιγγάνες απ' την Ανδαλουσία!). 

Κι αν αυτό ήταν light χτες έριξε την κανονιά που κόντεψε να γκρεμίσει όχι τους σοβάδες αλλά το σπίτι μου ολόκληρο! Μετά το δεύτερο γκολ του Μπαλοτέλι η κάμερα εστίασε στον κύριο πάνω! Έτσι για το fun της υπόθεσης, κι αφού δεν έκανε κανένα σχόλιο, τη  ρωτάω "τι έχει ντυθεί ο κύριος;"... Τι το 'θελα ο έρμος; Η απάντησή της ακόμη συνθλίβει με το ινιακό μου οστό κάθε εγκεφαλικό μου νεύρο: Τόνι Σφήνος, είπε η αθεόφοβη!!!

3 σχόλια:

Κορίτσι είπε...

Και το είπα για πλάκα και μετά είπα super mario.Γιατί δεν τα λες αυτά εεεεε;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Αφού είναι αλήτης δυσφημιστής.

Aspasta είπε...

Χαχαχα... Ναι, αλλά αν πέθαινα εκείνη την ώρα απ' την μπαρούφα δε θα είχα ακούσει τη διόρθωσή σου (μετά από πολύ σκέψη) 2 λεπτά αργότερα!.... Όσο για το "δυσφημιστής", όχι Τόλη μου, εγώ απλά καταγραφέας της πραγματικότητας είμαι!