Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠ' ΤΟΝ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ!!!!

Ναι αλλά είμαστε καλοί στο Στοίχημα και στο σεξ...



Καλό το καλοκαίρι εκεί Ελληνάκια μου; Καλές οι βουτιές και οι απλωτές και τα λάδια στα πατσοκοίλια σας; Περνάτε καλά στις νεροτσουλήθρες και τις waterland σας; Φοράτε τα μπρατσάκια σας και τα μαγιουδάκια σας και το άρωμά σας και τίποτα άλλο; Μπράβο καμάρια μου. Για ελάτε και μια βόλτα κατά 'δω όμως! Για παρκάρετε το Cayenne παγοθραυστικό σας και στην Ανταρκτική! Για δοκιμάστε τη ζωή στον πιο σκληρό χειμώνα του πλανήτη. Για ελάτε στο ιγκλού μου να δείτε τη γλύκα του -50! Για ζήστε μια χιονοθύελλα εκεί που οι πολικές αρκούδες μένουν βαλσαμωμένες απ' το κρύο έτοιμες για μεταφορά στο Μαντάμ Τισό! Για πλησιάστε εδώ που οι θαλάσσιοι ελέφαντες κόβουν κομμάτια απ' τους χαυλιόδοντές τους και τα δίνουν στους λαθρέμπορους για μια κούπα κονιάκ! Μη μου το παίζεται λοιπόν τσίτσιδα μαγκάκια. Ελληνάκια ντουγάνια παστουρμάδες. Ζήστε ακόμη το καλοκαίρι σας χωρίς πολλά-πολλά και ετοιμαστείτε για τον βαρύ πραγματικό χειμώνα που σας ετοιμάζουν οι ευρωπαίοι οικονομολόγοι!

Το ξέρω, δηλητήριο στάζω σήμερα, αλλά έτσι γίνεται όταν ο ένας υποφέρει και οι πολλοί αραζοχαλαροζούν! Και μέσα σε όλα ξεκινάει και το πρωτάθλημά σας. Και θέλετε να βγάλετε και λεφτά απ' αυτό. Ε, λοιπόν παρότι σας μισώ θα σας βοηθήσω. Παρότι μου είστε ότι το νερό για τις γάτες, ο κρυπτονίτης για τον Σούπερμαν, η πεσμένη τσουτσού για την αναμμένη μαινάδα θα σας βοηθήσω μπας και βγάλετε το σκασμό και σταματήσετε τη μίρλα στους ΠαπαδακοΑυτιάδες από Σεπτέμβρη!

Λοιπόν παίζουμε Παναθηναϊκό στη Λειβαδιά στην εξαιρετική απόδοση του 2,00 που βρίσκουμε στην bet365! Οι πράσινοι είναι ομάδα έτοιμη και με παιχνίδια στα πόδια της. Τα Παρασχάκια είναι ομάδα που θα παλέψουν για την παραμονή τους. Απ' την επόμενη αγωνιστική όμως. Όχι απ' αυτή. 
Παίζουμε και Αστέρα Τρίπολης του Τσιώλη με την ΑΕΚ του Βλάχου (άσε μας ρε Βλάχο!). Οι κίτρινοι δικέφαλοι θα παλέψουν για την παραμονή τους φέτος. Οι πελοποννήσιοι θα παλέψουν για την Ευρώπη. Βλέπω επικράτηση και χωρίς άγχος για τα παιδιά του Πάνα (η Αρκαδία ήταν η γειτονιά του τραγόμορφου, αμυθογράφητα ζώα!)!

Ανακεφαλαίωση λοιπόν:

Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός  :     2 (2,00)
ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης         :     2 (2,60)

Δεν υπάρχουν σχόλια: