Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ!!

Η Σάλκε χτες μας έδωσε το σεμεδάκι. Ίσως τα γκολ της Μπαρτσελόνας σήμερα να μας βοηθήσουν να πάρουμε και τη μια ρόδα!


Πάει καιρός που ο Μουρίνιο έχει ξεχάσει ποιος είναι. Χτες παρουσίασε μια Ρεάλ με 3 αμυντικά χαφ, χωρίς κανένα δημιουργικό μέσο, με αιχμή τον light Ιγκουαΐν και τον Ντι Μαρία σχεδόν ελεύθερο να τρέχει σαν παρτσακλό. Για 70 λεπτά προσπαθούσε να απειλήσει τον Χαρτ με σουτ και με σέντρες απ' τις καλές: αυτές που έκανε κάποτε ο Στράτος Αποστολάκης στον Παναθηναϊκό. Όταν έμεινε για δεύτερη φορά πίσω στο σκορ έριξε στον αγώνα τον Οζίλ και τον Μόντριτς. Και τότε η μηχανή πήρε μπροστά. Και σχεδόν 20 λεπτά χαζέψαμε ματς απ' αυτά που δεν θες να τελειώσουν ποτέ. 3-2 τελικό και φάσεις για ακόμη ψηλότερο σκορ!

Στο στοίχημα η Σάλκε ως μονό αποδεκτό και βασική μου πρόταση με δικαίωσε από νωρίς. Με πόνεσε το over της Ντόρτμουντ που δε βγήκε και κάπου εκεί θυμήθηκα την κακή μου σχέση με το γερμανικό ποδόσφαιρο και τους κατ' επανάληψιν (μη τηρημένους) όρκους μου να μην ξανασυμπεριλάβω γερμανικές ομάδες στα δελτία μου!.. Ο Πιγκουΐνος απ' την άλλη έβγαλε εύκολα το μεγάλο διπλό της Σάλκε αλλά σκόνταψε στο Χι της Άρσεναλ που δεν ήρθε γιατί οι Γάλλοι είναι πραγματικά χαμηλής δυναμικότητας και στο ένα γκολ της Ρεάλ για το σκορ βόμβα του 4-2!

Για σήμερα η πρόταση έρχεται απ' την Καταλονία. Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Σπαρτάκ Μόσχας και το over 3,5 σε απόδοση 1,70 (αυτή τη στιγμή στη Sportingbet) μου μοιάζει ιδανικό. Στο ματς με τη Χετάφε ο Βιλανόβα ξεκούρασε βασικούς, ο Μέσι έχει τρελά κέφια, ο Βίγια άρχισε να ζεσταίνεται πάλι. Αν και οι Ρώσοι βγάλουν καμιά καλή αντεπίθεση και μας βοηθήσουν, ακόμη καλύτερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: