Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΑΛΤΟΥ ΓΚΟΛ!!!

Και άγαλμα να σου κάνανε, υπερβολή δε θα ήταν!


Ο Ματίας Ντεγκρά είναι Αργεντίνος τερματοφύλακας γεννημένος το 1983. Ήρθε στην Ευρώπη το 2007 για λογαριασμό της Ατλέτικο Μαδρίτης στην οποία όμως δεν κατόρθωσε να αγωνιστεί (είχε μόλις μία συμμετοχή). Το 2008 ήρθε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε στη Βέροια. Από εκεί πήρε μεταγραφή στον Αστέρα Τρίπολης όπου έκανε εξαιρετικά παιχνίδια και το όνομά του ακούστηκε έντονα για τον Ολυμπιακό. Βέβαια οι εξαιρετικοί σκάουτερ της πειραϊκής ομάδας προτίμησαν τον Δασκαλάκη του Εργοτέλη (χαχαχαχα) και ο Ντεγκρά κατέληξε στην Κύπρο και την ΑΕΛ.

Κι εκεί ξεκίνησε να φτιάχνει ένα ρεκόρ που σύντομα θα το δούμε να αναφέρεται και σε μεγάλα ευρωπαϊκά αθλητικά δίκτυα. Στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα ο Ματίας κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του σε έξι εκτελέσεις πέναλτι αντιπάλων. Απέκρουσε τις 5 (!!!!!) ενώ η μία πήγε άουτ (τρόμαξε ο δύσμοιρος επιθετικός).

Φέτος η ΑΕΛ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με αντίπαλο τη Δόξα. Νίκησε 3-1! Ο Ντεγκρά συνέβαλε σε αυτό με τον τρόπο του: απέκρουσε πέναλτι!!! Το κοντέρ συνεχίζει να γράφει φτάνοντας στις 7 αποτυχημένες προσπάθειες αντιπάλων να τον νικήσουν απ' τα 11 βήματα! Όπως λέει κι ο Κύπριος σπίκερ: "θα 'ταν είδηση αν δεν απέκρουε"!!! 


[Στο 0:25 του βίντεο το πέναλτι!]

Δεν υπάρχουν σχόλια: