Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ ΑΤΑΚΤΟΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ

Έχει άλλοθι δήλωσε ο Στρος Καν. Την κηπουρό..


Καλησπέρα. Ξεκάθαρα πλέον ο Μάρτης κοιμήθηκε με το Δεκέμβρη και τώρα βλέπουμε το έκτρωμα που γεννήσανε!

1. Ο Ντιέγκο την κάνει προς Ντουμπάι. Δε νομίζω πως έχει ανάγκη τα χρήματα. Ότι το κάνει γι' αυτό τουλάχιστον. Σαν και τη ματαιοδοξία ενός κουρασμένου Θεού μου μοιάζει.
2. Η Μπάρτσα πλέον απέκτησε χορηγό (εδώ η νέα φανέλα). Άραβες κι εκεί. Με χρυσά γράμματα στη φανέλα. Για να θυμίζει πως έγινε η συμφωνία. Κι η Unicef εξορίζεται στο πίσω μέρος. Λίγο πάνω απ' τον κώλο..
3. Οίκτος. Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός αρχίζει να συνυφάζεται με τη συγκεκριμένη λέξη.
4. Ο Παοκ έχασε απ' τις κεφαλιές του Δέλλα και του Ντιοπ. Με τα μαρκαρίσματα που επέλεγαν οι ποδοσφαιριστές του (ή ο προπονητής του) δε θα παραξενευόμουν αν έχαναν από κεφαλιές του Γεωργέα και των Εφτά Νάνων.
5. Η ΑΕΚ θα τερματίσει δεύτερη στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Η φετινή ΑΕΚ. Χαμόγελο. Γέλιο. Γελοίο.
6. Η επίθεση με μολότωφ στη λαϊκή στα Εξάρχεια δεν είναι κάτι με ξένισε. Δεν είναι κάτι έξω απ' τη λογική της αφασίας που έχει κατασκηνώσει στους εγκεφάλους αριστερών και δεξιών στη χώρα μας (και όχι μόνο). Δεν είναι κάτι έξω από εμάς. Δεν είναι το απρόσμενο που μας τρομάζει. Είναι αυτό που επωάζουμε κάθε μέρα κάτω απ' τον κώλο μας στον καναπέ μας. Για αυτό και μου φάνηκε οικείο. Σαν παιδί μας είναι και αυτό το τέρας.
7. Νεκρός ο χρυσός μαραθωνοδρόμος του Πεκίνου Σάμι Γουαντζίρου. Ο Κενυάτης πιάστηκε επ' αυτοφόρω με την ερωμένη του στο κρεβάτι του σπιτιού του από τη γυναίκα του. Δεν είπε "αγάπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις". Βγήκε στο μπαλκόνι και πήδηξε.


Στοιχηματικές προτάσεις

Μονό αποδεκτό: Σουόνσι άσος

Σημεία: Λυών διπλό, Έλτσε άσος, Χόρσενς-Κοπεγχάγη over.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μεγαλε πολυ ωραια πεννα, μου ξυπνησες τον εν υπνωσει συγγραφεα μεσα μου ,συγχαρητηρια !!
Βασιλης Χ θεσσαλονικη

Aspasta είπε...

Να 'σαι καλά Βασίλη..