Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ!

Σκατοζωή! Τέρμα το αραλίκι. Άντε πάλι να δουλεύω για εσάς!


Καλησπέρα. Περάσανε οι μέρες ας πούμε της αποτοξίνωσης. Αρκεστήκαμε σε δυο-τρεις καλές προβλέψεις για το Κόπα Αμέρικα όλον τον Ιούλιο και τώρα ξεκινάμε το μεγάλο μας μαραθώνιο για τη νέα χρονιά. Αφετηρία μας η είσοδος του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και των άλλων πιο γνωστών απ' την... Τρε Φιόρι ομάδων. Μια καινοτομία: οι προβλέψεις της ημέρας πέρα απ' το άρθρο στο κύριο σώμα της σελίδας θα υπάρχουν περιληπτικά και στη σελίδα με την ετικέτα ΣΤΟΙΧΗΜΑ (τι πρωτότυπο!). Τι πού βρε στραβάδια; Πάνω απ' τα κύρια άρθρα, δίπλα απ' τα πρωτοσέλιδα! Πάμε να δούμε με τι θα ασχοληθούμε σήμερα!

Μονό αποδεκτό: Να σκοράρει πρώτος οποιοσδήποτε παίχτης της Οντένσε. Οι πράσινοι είναι ανέτοιμοι, με πόδια εντελώς βαριά απ' την προετοιμασία, με αργή άμυνα, χωρίς δημιουργικό πλάνο, χωρίς ενίσχυση. Θεωρώ ότι θα χάσουν και θα βρεθούν νωρίς πίσω στο σκορ.

Σημεία:
  • Μπενφίκα άσος. Στην Πορτογαλία οι Τούρκοι δεν έχουν καμία τύχη. Ίσως και απ' το ημίχρονο.
  • Ρόζενμποργκ άσος. Οι Νορβηγοί θρηνούν. Απ' την άλλη ξεκίνησαν άσχημα στο πρωτάθλημά τους. Τέλος ήταν εντελώς νοθροί στον προηγούμενο γύρο της διοργάνωσης. Αλλά... έχουν την εμπειρία, τη φανέλα και την παραπάνω ποιότητα απ' τους αντιπάλους τους να πάρουν το πρώτο παιχνίδι.
  • Οντένσε άσος.
  • Σκορ στο Οντένσε-Παναθηναϊκός 2-0 ή 2-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: