Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ

Ο βραστήρας της Άντζελας


Χαιρετώ. Μας κούνησε λίγο ο κύριος-Εγκέλαδος χτες βράδυ στο νησί. Έτσι ίσα για να μας θυμίζει ότι δεν έχει φύγει ποτέ απ' την παγίδα του Σικελία. Ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να κάνει το περασματάκι του απ' τη σκηνή μας...


1. Καθόρλα, Τουλαλάν, Μονρεάλ, Ίσκο, Μπουενανότε, Ντεμικέλις, Χοακίν, Σέρχιο Σάνττσεθ, Ματάισεν, Φαν Νίστελροϊ. Τι είναι αυτοί; Ποδοσφαιριστές που τη νέα χρονιά θα φοράνε τη φανέλα της Μάλαγα. Ο Άραβας ιδιοκτήτης έχει βαλθεί να την κάνει πρωταγωνίστρια. Ο Πελεγκρίνι πιστεύει ότι μπορεί να την οδηγήσει στην τετράδα. Μένει η χημεία και οι καλές συγκυρίες. Παρεπιπτόντως έχει ξεπεράσει και τη Ρεάλ στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού με περισσότερα από 50 εκατομμύρια ευρώ ήδη ξοδεμένα. Τουλάχιστον σε αυτό είναι ήδη πρωταθλήτρια!
2.  Ο Πατ Καλάθης θα ακολουθήσει τον δρόμο του αδελφού του με δυο χρόνια καθυστέρηση. Από χτες είναι μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού. Ο Ομπράντοβιτς χαμογελάει που ένας ακόμη ταλαντούχος Έλληνας θα φοράει την πράσινη φανέλα. Ξέρει ότι δεν αρκεί αλλά στην ανομβρία καλό είναι και το Ζαγόρι.
3.  Τέλος ο Μπατίστα από τον πάγκο της Εθνικής Αργεντινής. Η αποτυχία του ήταν τεράστια και μάλιστα εντός έδρας. Και τώρα με κομμένες τις γλώσσες κάνουν γαργάρα την ακατάσχετη -προ Κόπα Αμέρικα- παπαρολογία τους οι δημοσιογράφοι της κακιάς ώρας που έλεγαν ότι φέτος (σε αντίθεση με το Μουντιάλ και τον Ντιέγκο) η biancoceleste έχει πραγματικό προπονητή στον πάγκο της! (εδώ από το goal.com)
4.  Το μεγαλύτερο πατιρντί αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη γίνεται στην Ξαμάξ. Μπορεί να έχει διαφύγει της προσοχής σας αλλά εδώ είμαι εγώ για να σας πω όλο το στόρυ! Ο ιδιοκτήτης της είναι Τσετσένος με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ψυχοσύνθεσή του. Το όνομά του Μπουλάτ Τσαγκάγεφ!  Η παλιά μεγάλη δύναμη του ελβετικού ποδοσφαίρου ξεκίνησε χάλια. Ε, ο φίλτατος αυτονομιστής τα πήρε κι άρχισε τα όμορφα. Μετά την ήττα στην πρεμιέρα με 3-0 από τη νεοφώτιστη Σερβέτ έδιωξε τον τερματοφύλακα Γκολάτο. Στη συνέχεια η ήττα από την πρωταθλήτρια Βασιλεία με 2-0 του ανέβασε το αίμα στο Θεό. Ποιος είδε τη Μαύρη Χήρα και δεν τη φοβήθηκε! Έφυγαν κατά σειρά μια για πάντα και οριστικά: ο πρόεδρος, ο προπονητής, ο τεχνικός διευθυντής (ο παλιός βραζιλιάνος σταρ Σόνι Άντερσον), ο προπονητής τερματοφυλάκων και δύο ποδοσφαιριστές: ο Καρλάο και ο Μπίνια που έκανε το λάθος να βάλει αυτογκόλ. Δε θέλω να ξέρω τι θα ακολουθήσει και στην επόμενη αποτυχία η οποία έρχεται με μαθηματική βεβαιότητα μιας και πλεόν στην ομάδα έχουν μείνει μόνο οι φροντιστές και οι κηπουροί!
5.  Το απόγευμα το Πρόβατο επιστρέφει με προτάσεις για το στοίχημα. Έτοιμο πάλι να σας στείλει αλάθευτα στο ταμείο! Κι ο Παναθηναϊκός του φαντάζει aspasto!!!

2 σχόλια:

Αγανακτισμένος είπε...

Έλα πάμεεεε!!!Χρήμα δώσε,τις διακοπές μας σώσε!!!!!

Aspasta είπε...

Απ' την ποιητική σου φλέβα και στου Βύντρα το αφτί!