Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ!




Καλημέρα. Οι Δευτέρες είναι σαν τον πρώτο άνθρωπο που βλέπεις την καινούρια χρονιά. Αν έχουν καλή διάθεση, καλή ψυχή, τότε όλη η βδομάδα πάει καλά.. Μακάρι ετούτη να είναι απ' αυτές τις χαμογελαστές!

Όπως χαμογελαστός ήταν ο Θεός που παρακολουθούσε τα Χειμερινά X-Games στο Άσπεν του Κολοράντο. Για καλή τύχη του freestyler αγωνιζόμενου Colten Moore. Σε ένα άλμα του κάτι πήγε στραβά και σε ύψος περίπου 35 μέτρων έχασε το snowmobile του! Η πτώση του ήταν σαν γάτας που συνειδητοποίησε, βουτώντας από ουρανοξύστη, ότι οι κολλητοί της, της είχαν πει ψέματα ότι είχε καταγωγή απ' τις αγριόπαπιες! Προσγειώθηκε στο χιόνι με την πλάτη κι αυτό είναι που τον έσωσε (σε αντίθεση με τη γάτα). Μάλιστα, ενώ οι σπίκερ είχαν αρχίσει να σκέφτονται τα χειρότερα, αυτός σηκώθηκε πάνω κι άνοιξε τα χέρια προς τον ουρανό ευχαριστώντας τον Μεγαλοδύναμο που του τη χάρισε. 

Λάθος του. Κανείς δεν ήταν εκεί πάνω, τόσο μακριά. Δίπλα του στεκόταν ο Ασπρομάλλης και τον χτυπούσε φιλικά στην πλάτη ψιθυρίζοντάς του "κόψε τις μαλακίες, ήταν η τελευταία φορά..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: