Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΟΥΡΑ....

( Ναι μαμά έπαιξα Χασάπη και τώρα κάνω μια μικρή κατάθεση στην τράπεζα...)


   Την καλησπέρα μου. Τα πράγματα έχουν γίνει πολύ ζόρικα. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή το τεφτέρι με τις παραγγελίες ήταν γεμάτο. Οι πελάτες ζήταγαν και το ένα και το άλλο να και μια νεφραμιά, να και καμιά σεφταλιά που αρέσει στην νύφη και παντσετούλες για το μωρό...Φέτος στο τεφτέρι έχω γράψει μισή σελίδα κι απ' αυτήν η μισή είναι οι μουντζούρες που έκανε η μικρή παίζοντας με το στυλό.
   Τι κάνουμε λοιπόν; Βάζουμε τα ωραία και λίγα μας λεφτά σε μια σούπερ δυάδα που είδαμε στον μεσημεριανό μας υπνάκο και ρεφάρουμε. Εξηγούμαι. Άσσος η θρυλική και μεγάλη Πιτέρμπορο. Έχει καλύτερη φόρμα και με τις "μεγάλες" της κατηγορίας δείχνει ψυχή. Αδικαιολόγητα μεγάλο το 3,80 της bet365 και θα το τιμήσω. Δεύτερο σημείο το διπλό της Τζίλιγχαμ. Η Μπέρτον σέρνεται και ελπίζω να μην κάνει Ανάσταση μέσα στη Σαρακοστή. Διπλό λοιπόν του 2,20. Συνολική απόδοση δυάδας 8,80 κι όσοι πιστοί προσέλθετε.
   Τέλος λέω να ρίξω κι ένα μονό αποδεκτό το over της Μπενφίκα. Σε απόδοση 2,30 το θεωρώ κελεπούρι. Αυτά. Ελπίζω αύριο να έχουμε πάρει τον πάνω όροφο από την στοίβα της φωτογραφίας.
Ο ΧΑΣΑΠΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: