Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΡΕΑΛ, ΤΣΕΛΣΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΕΣ ΓΚΑΦΕΣ!




Ο ΑΠΟΕΛ πάλεψε, έτρεξε, έκοψε, αναχαίτισε, γκρέμισε αλλά ως εκεί. Τα πόδια του ήταν κοντά για το μέγεθος της Ρεάλ και μετά το 60' άρχισε η παράδοση. Ξέμεινε από δυνάμεις, δεν είχε καμία δημιουργική στιγμή και στις φρέσκες εμπνεύσεις των Μαρτσέλο-Κακά δεν είχε απαντήσεις. 3-0 το τελικό σκορ και προμηνύεται ένα δύσκολο βράδυ στη Μαδρίτη...

Στο άλλο ζευγάρι λες και το περιμέναμε και κάναμε χτες το αφιέρωμα στον Ρομπέρτο Ντι Ματτέο (εδώ). Από εκεί που η Αγγλία κινδύνευε να μην έχει ομάδα στους 8 τώρα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μέσω της Τσέλσι θα διεκδικεί θέση στον τελικό της διοργάνωσης! Ο Ιταλός έστησε και πάλι καλά την ομάδα του. Χωρίς να λάμψει με την απόδοσή της η ομάδα του Λονδίνου αμύνθηκε σωστά, είχε τον Νταβίντ Λουίζ σε ένα ακόμη άψογο βράδυ και έφτασε στο γκολ του Καλού μετά από εξαιρετική αντεπίθεση των Ραμίρεζ-Τόρρες. Και μια σημείωση: ελπίζω να βλέπουν εκεί στην Τσέλσι τη δουλειά που κάνει πλέον ο Τόρρες στο γήπεδο. Ο Ισπανός έχει εξαιρετική φόρμα και μην κρύβουμε την κακεντρέχειά μας πίσω απ' το "δεν σκοράρει". Φτιάχνει όλα τα γκολ των μπλε εδώ και καιρό, είτε με πάσες, είτε με τα τρεξίματά του. Θεωρώ ότι αν συνεχίσει έτσι και θέση στην εθνική του θα έχει το καλοκαίρι και απ' τους μπλε δε θα φύγει!

Το βίντεο πάνω είναι άσχετο (μα εντελώς) με ό,τι έγινε χτες. Είναι τρεις παλιές γκάφες ποδοσφαιριστών μαζεμένες σε λίγα δευτερόλεπτα. Απλά, ψάχνοντας άλλα βίντεο για το σημερινό κείμενό μου στο fridge.gr (διάβασέ το απ' το λινκ δίπλα!), έπεσα πάνω του και γελούσα με τα χάλια των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών. Ε, είπα να τα ξαναθυμηθείτε κι εσείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: